О прекрасната Венера, най-красивата измежду всички богини и смъртни жени – Афродита! Омъжена за изкусния майстор ковач Хефест – най-грозен и благ измежду боговете и влюбена в яростния Арес – най-силният и агресивен измежду тях. Венера получавала от Хефест, всичко, дори и онова, което не е и поисквала, но нищо от това не й било достатъчно. Защото Афродита иска сама да избира, това което харесва. Иска да научи всички хора, че лична е тяхната воля и собствен е изборът им.
Затова тя продължава да наблюдава образите в своето Огледало и да търси някой или нещо, още по близо до нейното подобие, за да възбъде с него. Да бъде вечна любовта й, защото тя е тази, която върти колелото на Света.
И ние като Венера не спираме да избираме, сравняваме, колебаем, влюбваме и разлюбваме, да искаме и да се отказваме. Често за Венера ще кажат ” Тя не знае какво иска!” .. Не! Тя знае какво иска – иска да опита от всички Любови, сътворени от Твореца, нейния прародител. Само така ще намери себе си и ще роди с любов децата си.
Земята и Венера се движат близо една до друга и заедно рисуват цветето на живота около Слънцето. В техния изумителен танц са вплетени всички любовни истории на света, всички радости, тъги, надежди и безумно щастие.
По време на този танц тя се скрива и показва от лъчите на Слънцето, бива ретроградна и директна, потапя се в енергията на различните зодиакални знаци и се обсипва с различни звезди. Разбирайки този път във вашата лична астрологична и Таро карта, вие можете да разберете какво ви носи всяка една любов в живота ви и къде се намирате в цветето на собственото си сътворение.
Заповядайте на 21*ви Октомври в център Ананда, за да се потопим в танца на Любовта.
с любов
Лада