Намерете своя начин да научите повече за себе си.

Като участвате в курс по Таро или вземете участия в заниманията по Астрология – или пък решите да се присъедините към нашите Таро срещи – добре сте дошли.

Курс „Занимания по Таро и Езотерика“

Курс за начинаещи и напреднали, който ще ви помогне да започнете да ползвате картите Таро за анализи и предсказания или пък да станете още по-добри таролози. В този курс са засегнати много теми от езотеричното знание, което ще ви даде един обективен поглед върху  Таро, така че да можете да намерите ваш личен език с картите…

Научете повече

Курс „ Дистанционно Обучение по Таро”

Курсът се провежда по всяко време на годината, в подходящо от вас време. Курсът се състои от десет видео лекции и пет упражнения. Преди да започнете, може да получите безплатно първата лекция, за да проверите, дали начинът на представяне на Таро ви харесва. Тогава заедно ще решим кой е най-удобният път вие да започнете вашето обучение.

Научете повече

Курс „ Астрология, Таро и Аз”

Астрологията все повече навлиза в нашето ежедневие. Много от нас знаят кога е ретрограден Меркурий,  какво е асцендент и къде е Луната. Опознаването на себе си е необходимо да мине през разбирането на космическия код, с който сме дошли на Земята. Научете как да правите своята астрологична карта и разберете какво е написано там за вас…

Научете повече

Таро Срещи

Това са срещи на кафе и сладки приказки между мен и вас. Таро срещите се провеждат на няколко уютни местенца в София и страната, където може да дойдете , да се видим и да зададете вашият въпрос към Таро. Срещите са без предварителни уговорки за час, те са отворени за всички, без никакви ограничения и особености. Тези консултации нямат определена такса. Благодарноста си за тях, може да изразите чрез дарение.

Научете повече

Лична консултация

Да си определим лична среща, на която да поговорим за важните неща, които са на дневен ред пред вас. Да поговорим за личната ви година, за вашата мисия в живота, за кармичните задачи, които стоят пред вас. Ще попитаме Таро и за важните въпроси, които ви вълнуват.

Научете повече

Открий своя верен път

Научи повече за себе си

отвори тук