Образователен курс по Таро и езотерика.
* * *
Таро е инструмент за анализ, диагностика и предсказания. Таро може да ни даде съвет, да ни насърчи, похвали и предупреди. Таро е наш мъдър приятел ♥, на който му е пределно ясно вие какъв човек сте. Когато имате и ползвате карти Таро, вие имате един джобен съветник за всеки ваш житейски проблем. Таро работи и ни съветва за наше добро.
Чрез знанието за Таро, ние научаваме много и за основните науки, религии и учения. В образователния курс по Таро и езотерика ще говорим за Числата, Кабала, Алхимия, Астрология. Ще разглеждаме цветовете, стихиите и формите. Ще разкриваме тайните на митове и легенди и ще се учим да интерпретираме по собствен начин Таро.
* *
Курса се състои от десет лекции, всяка една по три часа и упражнения, всяко едно по два часа. Лекциите от курса се провеждат в ден неделя ( не всяка неделя) , упражненията и практиките в събота. Цената на лекционият курс е 330лв за 30 часа лекции. Вие получавате аудио, видео и текстов материал след всяка лекция. Упражненията се заплащат отделно, защото те могат да бъдат посещавани и от хора, извън курса или пък да бъдат посещавани по желание. Цената на едно упражнение е 15лв. Лекциите и упражненията могат да се заплатят както и в пакетна цена, така и при всяко посещение. Разбира се на пакетна цена ще имате значителна отстъпка.
пакетна цена лекции + упражнения : 420лв.
След приключване на курса, часовете по упражнения и практика продължават, което е същественото в този курс – практиката прави човека майстор 🙂
*
Продължителността на курса е четири месеца лекции и шест месеца упражнения. Неделни дни между 15:30 и 18:30 ч. Ако пропуснете лекция ще можете да си я получите под формата на аудио+ видео и текст. Срещите за практика, упражнения и събеседване се провеждат всяка събота следобед между 15:30 и 18:00ч. На тези срещи изучаваме различни подредби и картови комбинации, начини на анализ, развиваме интуция и интерпретационни умения. Срещите за практика и събеседване ще ви срещнат и с други хора, занимаващи се с Таро, с реални „ клиенти” с който може да практикувате с моя помощ. След приключване на курса, тези срещи остават активни и се превръщат в място, където се виждаме с хора с близки интереси, упражняваме се и практикуваме Таро, търсим съвети, споделяме опит, информация и нови подредби.

* * *
Курса по дати и теми:
Образователен курс по Таро и езотерика, по дати и лекции :
* 22. Октомври: 1ва Лекция „ Приказката за Таро. Началото”
* 05.Ноември: 2ра лекция : „Женските образи в Таро”
* 19. Ноември: 3та лекция „ Мъжките образи в Таро”
* 03. Декември : 4та лекция „ Избора, Пътя и Изкушението”
* 17. Декември: 5та лекция „Жертвата, Осъзнаването и Прехода”
* 07. Януари: 6та лекция „ Четирите добродетеля”
* 21.Януари: 7ма лекция „ Светилата в Таро”
* 28. Януари: 8ма лекция : „Дворцовите карти в Таро. Кралското семейство”
* 11 Февруари: 9та лекция „ Уроборос„
* 25. Февруари 10та лекция „ Финал: Таро на практика.”

Упражненията започват от 28*ми Октомври и ще продължат два месеца след като курса свърши, за да затвърдим знания и да практикуваме заедно!

Хубав ден !
Очаквам ви!
Лада
Необходимо е да се запишете за курса, ако искате да го посещавате. Има известно ограничение в бройката хора.За записване и повече подробности : lada@tarolink.com лични съобщения към мен тук, на страницата на събитието във фейсбук или/и 0879061166