Земята е една от стихийте, които съграждат човека. Земята е майката, природата, водата, смърта и раждането, храната и подслона. Тя е и нашият лечител – с всяко коренче и листо може да лекува. Акри гори и безкрайни пасбища, поляни с билки и цветя. Пораснали от плодородната почва на Майката. А нейното тяло, цялото от пластове кристали, кварцови планини и застиналана магма, аметистови пустини, диаментени ядра.. сапфири, гранат, злато, цялата й вътрешност сияеща в изяща Красота.Тялото на нашата Майка е богато с дарове. И когато имаме нужда от нейната помощ, просто можеш да подържим в ръката си планински кристал.. за да викнем нейната Сила, за да възстановим баланса си, да прозрем спокойствието.

В този учебен практис + беседи искаме да ви предложим едно цялостно изживяване на нашата връзка с Майката, чрез нейната природа – камъните, за да се свържете чрез своето тяло, енергийни центрове и душа в едно с Нейното тяло. За да върнете баланса и здравето си и да бъдете в Мир в себе си.

Подготвили сме ви четири беседи, всяка една на различна тема и придружена със съответният по темата практис и медитация.

Първия практис и беседа ще се състои на:
11.11. от 13:00ч.
темата на беседата ще бъде: Въведение в знанието за енергийната система на тялото. Влияние и оформяне на планетните енергий върху тези чакри, свързаност на кристалите с тях.
практиса към тази беседа ще ви покаже как да ползвате кристалите у дома, как да ги избирате, почиствате и живеете с тях.
За да усетим на място благотворната сила на кристалите в края на практиса, ще се потопим в кратка медитация за балансиране на първа и седма чакра.
В поредицата от практиси ще обърнем внимание последователно на всички енергийни центрове по начина, по който Природата ги е свързала в нас.

Втората, третата и четвъртата част от нашите занимания ще бъдат на следните теми:
2*ри учебен практис и беседа :
25.11, събота – от 13:00ч.
тема: Втора и шеста чакра, планетни въздействия, свързаност с кристалите. Зодиакални знаци – техните кристали и скъпоценни камъни.
практис: Астрологични анализи по ваши карти – как да определим подходящия камък за балансиране на текущото ни състояние. Ще изтеглите и вашата Таро карта – съвет, върху какво да концентрирате вниманието си.
медитация : освобождаване от блокажи и балансиране на втора и шеста чакра.

3*ти учебен практис и беседа :
02.12, събота – 13:00ч.
тема: Трета и пета чакра, как да работим върху баланса на тези две чакри. Кратко въведение в изкуството на Фен Шуи.
практис: Как да използваме камъните във Фен Шуи, какъв е подходящия камък за подарък.
медитация : освобождаване и балансиране на трета и пета чакра от нашата енергийна система
Деня ще продължи с Коледен базар и Таро карти на по чаша капучино.

4*ти учебен практис и беседа:
16.12., събота, 13:00 ч.
тема: Шеста чакра, важността на Любовта в живота ни. Цялостнен анализ на изученото досега. Беседа.
практис: цялостен баланс на всички енергийни чакри, Таро карта за това какво да пуснете от живот си и какво да приемете , следва медитация.

Добре сте дошли на нашите скъпоценни беседи. Ще имате възможност да разгледате уникални екзепляри кристали , събрани лично от ръцете на водещата тези лекции : Петра Петрова. Знанието и практисите ще бъдат подпомогнати от Лада Марина, а медитациите са водени от Биляна Попова.
Благодарим ви, че ни избрахте .

Участието в лекциите е с предварително записване. Лекциите могат да се посещават и поотделно, без връзка по между си, но е препоръчително да минете целия курс.
такса за спомагане на инциативата : 25лв. за едно посещение.
Всеки записал се ще получи кристален подарък от нас!

записвания на л.с. към страницата на Далет, Предсказания и Синхроничност и Порталите
също така на телефон: 0898414909

Хубав ден

Лада Марина
Петра Петрова
Биляна Попова