Казвам се Лада Марина. Родена съм 1973 г., през месец Април. Слънцето ми заедно с Венера са в знака на Овен, а асцендента – в Дева. Когато съм се раждала Луната е била във Везни в съвпад с Плутон. За тези, които са запознати с астрология, вече могат да проверят коя дата на Април е това. За другите – мога да ви науча да знаете.

Заповядайте, надявам се всеки от вас да намери нещо ново и прекрасно за себе си!

На върха на моя Медиум Цели се намира Сатурн. Майският ми знак е Серпентина или Змия. Кръстена съм Лада от моята майка. Лада е славянска богиня на любовта и семейното огнище. Синхронично – моя специалност са въпросите за любов. Любов към партньора, любов към детето, към майката, към страстта да бъдеш себе си, любов към щастието. Любов към любовта.

Магията на Таро ме откри през 1999г.От тогава до днес аз, с упоритостта на един Овен, се опитвам да стигна до причината на всичко, за да разбера миналото, за да ми стане ясно настоящето и да мога да видя в бъдещето. За да разбера огромното знание на Таро се наложи да изучавам и други неимоверно интересни науки и направления в езотериката като Астрология, нумерология, Кабала, алхимия, символика, митология..Имам силно развит интерес към изкуството, писането, художествената литература, филмите, изобразителното изкуство, музиката. Благодарна съм на изкуствата! Благодарна съм на артистите.  

Уча и ще продължавам да го правя. Това мое занимание ще отнеме доста време в поредица от животи. Сега се намирам по средата на поредния си цикъл. Затова ви търся вас, рано ми е да бъда отшелник или мъдър пророк. Сега искам да се виждам с вас, да ви помагам с отговори на въпросите ви, да ви уча на Таро, да ви показвам нещата, които аз съм научила и да го правя лесно, приятно и достъпно.

Таро съм изучавала сама по Пътя в срещи с уникални жени от Света.. Колумбия, Испания, Русия и Китай. Изучавала съм го с много четене, писане, сънища, години практика. Осъзнавам, че този вид помощ е рискова, всеки път внимавам да не объркам питащия, всеки път, преди да отворя картата искам тя да е благоприятна, ясна и упътваща, научих се да интерпретирам неблагоприятните известия като съвети и предупреждения, научих се да откривам важните теми в живота ви, въпреки вашата лична неяснота по тях.. за да бъдат по-точни и ясни отговорите, комбинирам Таро с астрология, интуиция, психология.Готова съм да науча и вас да го правите, искам да ви помогна и на вас да го узнаете.

Пишете ми, срещнете се с мен. Очаквам ви!

С любов

Лада Марина

Събития

Занимания по Таро и езотерика

НАУЧИ ОЩЕ

Дистанционно обучение по Таро

НАУЧИ ОЩЕ

Астрология, таро и аз

НАУЧИ ОЩЕ

Таро срещи

НАУЧИ ОЩЕ

Открий своето красиво бъдеще!

Научи повече за себе си

отвори тук